• info@beter-matras.nl
  • Snelle en gratis levering NL en BE
  • 30 dagen proefslapen
  • Nederlands fabrikaat
  • 06 36 14 63 10
  • info@beter-matras.nl
  • Snelle en gratis levering NL en BE
  • 30 dagen proefslapen
  • Nederlands fabrikaat
  • 06 36 14 63 10

Is je matras nog goed, maar is je matrashoes eigenlijk wel aan vervanging toe? Omdat deze versleten is of niet meer goed aansluit op je matras? Met een matrasvernieuwer voorzie je je matras weer van een schone en frisse hoes! Wij bieden een breed assortiment matrashoezen aan en wij hebben voor elk matras een nieuwe hoes. Met onze matrashoezen ben je verzekerd van een goede kwaliteit. Onze matrashoezen hebben altijd een rits, zijn van Nederlands fabrikaat, antiallergisch en -huisstofmijt. Snel en gratis bij je thuis bezorgd!

Heeft u vragen over een product of wilt u een tijk bestellen dan kunt u ons 7 dagen per week van 10.00uur tot 21.00uur bereiken op telefoonnummer: 06 36 14 63 10 (ook WhatsApp)


Bamboo tijk

De Bamboo tijk is een natuurlijke topkwaliteit tijk die aan de hoogste ecologische normering voor een matrastijk voldoet. Bamboo is in alle opzichten het milieuvriendelijkste weefsel: de grondstof (grassen) groeit razendsnel aan en het eindproduct kan gerecycleerd en tot compost verwerkt worden. Bamboo biedt u een puur natuurlijk slaapklimaat, met een aangename touch, een natuurlijke glans en natuurlijke ventilatie. De Bamboe tijk is doorstikt met bamboo 40% en met wol 60%. De hoes is afritsbaar en chemisch reinigbaar. De Bamboo tijk is gemaakt van de vezels van bamboegrassen. De bamboevezels hebben een sterk absorberende gaatjesstructuur waarmee het weefsel makkelijker en sneller vocht en transpiratie opneemt dan katoen of (half)synthetische stoffen.

De voordelen op een rijtje:

- In de zomer voelt de tijk koel aan en in de winter warm.

- Goed ventilerend, heerlijk comfortabel en zijdezacht aanvoelend.

- Anti-bacterieel en schimmelwerend.

- Anti-huisstofmijt, goed absorberend en duurzaam geproduceerd.

- Snel produceerbaar, recyclebaar en chemisch reinigbaar.


Al vanaf €49,- incl. 21% btw.Aloë Vera tijk

De tijkstof is met een natuurlijk extract van de Aloë Vera plant, geïmpregneerd en zorgt voor een fluweelzacht gevoel. De tijk heeft een koele en antibacteriële werking, welke u als koper de garantie geeft voor een duurzaamheid en hygiënisch gevoel. De Aloë Vera behandeling zorgt voor een rustgevend en verkoelend met een optimale vochtregulatie. Aloë Vera is een tropische vetplant die al eeuwen wordt gebruikt om haar medicinale werking. De natuurlijke kracht van Aloe Vera is goed voor uw gezondheid, uiterlijk en schoonheid! Extra zachtheid en natuurlijke bescherming tegen huisstofmijt.

De voordelen op een rijtje:

- 260 gr/m² stof en 70 % polyetser/30 % Aloë Vera met 300 gr/m² vulling

- 40 graden wasbaar

- Antihuisstofmijt, schimmelwerend, anti-allergisch.

- Uitwasbaar en afritsbaar.


Al vanaf €39,- incl. 21% btw.

Cool touch tijk

De temperatuurhuishouding van een matras is belangrijk voor een goede nachtrust. De Cooltouch tijk is in staat om uw lichaamstemperatuur te reguleren, hierdoor slaapt u beter. Matrastijk Cooltouch is speciaal gemaakt voor het verbeteren van het slaap comfort is elastisch, vormt dus mee met de matraskern.

De voordelen op een rijtje:

- Extra ventilerend.

- Anti-allergisch, anti-bacterieel en anti-huisstofmijt.

- Warm in de winter en koel in de zomer.

- Voert vocht af.

- Afritsbaar en wasbaar op 40°C.

Al vanaf €49,- incl. 21% btw.


Victoria tijk

Momenteel zijn wij druk bezig onze webshop optimaal aan te passen. Informatie over deze tijk volgt.

Mocht u direct informatie wensen kunt u altijd contact met ons opnemen via het bovenstaande telefoonnummer.Vanaf €99,-

Waterdichte tijk

De waterdichte matrashoes is een afritsbare matrashoes en een duurzame waterbestendige oplossing die je matraskern beschermt tegen vocht, maar tegelijkertijd ook goed ventileert. Deze hoes verlengt de levensduur van je matras en zorgt voor een betere hygiëne. Ideaal bij incontinentie, zwangerschap, kinderbedden en sommige handicaps.

Deze tijk word op maat gemaakt.

Al vanaf €79,- incl. 21% btw.3D tijk

Momenteel zijn wij druk bezig onze webshop optimaal aan te passen. Informatie over deze tijk volgt.

Mocht u direct informatie wensen kunt u altijd contact met ons opnemen via het bovenstaande telefoonnummer.