• info@beter-matras.nl
  • Snelle en gratis levering NL en BE
  • 30 dagen proefslapen
  • Nederlands fabrikaat
  • 06 36 14 63 10
  • info@beter-matras.nl
  • Snelle en gratis levering NL en BE
  • 30 dagen proefslapen
  • Nederlands fabrikaat
  • 06 36 14 63 10

Full Latex matrassen

Full Latex matrassen zijn een uitstekende keuze bij gevoelige spieren of gewrichten. Door het hoogwaardige latex materiaal bied dit matras veel druk en tegendruk bij het lig comfort.

Bovendien is de latex anti allergisch en kent deze een goede vochtregulatie.

De latex matrassen zijn leverbaar in verschillende maten en worden geleverd met een luxe afneembare dubbeldoek tijk.

Pocketvering matrassen

Onze 7 zone pocketveringsmatrassen geven een goede ondersteuning en zorgen voor een optimale nachtrust. De kern bestaat uit 450 veren per m2 waarbij elke veer per stuk is verpakt in een zakje van katoen of "non woven" materiaal. De zones verschillen in hardheid door toepassing van verschillende draaddiktes. De symetrisch opgebouwde 7 comfortzones die verwerkt zijn in het matras, geeft extra steun voor de rug, hals en nek en zorgen tevens ervoor dat alle lichaamsdelen evenredig ondersteund worden. De pocket vering matrassen hebben een geharde vering met een pocketkern van 14 cm hoog. Wij hebben 4 verschillende matrassen (in elke maat leverbaar) voor u klaar staan in onze webwinkel. Ieder matras heeft haar eigen kenmerken. Elk pocketvering matras word standaard geleverd met een 2cm dikke bamboo tijk.

Topdek matrassen

Onze hoogwaardige topdekmatrassen in verschillende materiaalsamenstellingen bied een juiste ondersteuning voor een goede nachtrust. De kern zorgt voor een uitstekende drukvermindering en past zich optimaal aan de lichaamscontouren aan.

De topdekmatrassen worden standaard geleverd met een bamboo tijk.

Mocht u een andere tijk geleverd willen hebben, laat het ons weten!Als beste getest, beter dan de rest!

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust! Dit kunnen wij garanderen door u 30 dagen proefslapen aan te bieden en uitsluitend te werken met medisch gekwalificeerde materialen. Door te werken met de beste materialen zijn wij in staat 10 jaar garantie aan te bieden.

Onze matrassen worden op klantorder geproduceerd, dat biedt als voordeel dat u altijd een ‘schoon’ nieuw product koopt, bovendien is het beter voor het milieu. Doordat er geen grote voorraad wordt aangelegd hebben wij ook geen grote opslag nodig om alle artikelen op te slaan, onze kosten blijven hierdoor laag, waardoor wij onze matrassen tegen super scherpe prijzen online kunnen aanbieden.

Wij leveren dagelijks met onze eigen service wagens en chauffeurs door heel Nederland en België, daardoor kunnen wij een supersnelle levertijd hanteren van maximaal 5 werkdagen!


Van ons mag u 30 dagen proefslapen.

Niet goed? Geld terug!

Bent u niet zeker welk matras de juiste keuze voor u zal zijn?

U kunt ons 7 dagen per week tussen 10.00 uur en 21.00 uur bereiken op telefoonnummer: 06 36 14 63 10


Aanbevolen producten